nakryť či nenakryť

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Poslaťod sylva » 31. Júl 2006, 8:38

Mary, počula si už niekedy niečo o riadenom alebo kontrolovanom chove? Pravdepodobne asi nie, takže si asi ani nemala možnosť pouvažovať o jeho pointe. Zamyslela si sa niekedy, na čo vlastne preukaz pôvodu psa slúži? Pravdepodobne netušíš.
sylva

Poslaťod Mary » 31. Júl 2006, 23:43

maťo veď si pisal: Bolo by to logické - keď chcem chovať - kúpim psa výhradne s PP, keď nechcem chovať,môžem kúpiť (teda keď už to musí byť) bez PP
a teraz: Opakujem, nie je to osobné, nevadí mi, keď svedomitý majiteľ (ten,čo sa poctivo stará o sučku a následne aj šteniatka) má šteňatá bez PP
Mala som pocit že niesi rad ked je bez PP pes(možno som zle pochopila)A ked niekdo chova bez PP psov.
Ja mam doma dvoch psov,jeden z nich je z utulku..
Obrázok užívateľa
Mary

Poslaťod Mary » 31. Júl 2006, 23:53

anonym,v poho,prepač som trochu podraždena-vieš problemy

ano pisala,ale jej mohlo nejake dieta ubližiť ked bola mala..to zlaknutie ju prešlo...Len jedneho poznam od šteniatka a ten je flegmatik..ostatny ked tak sa rafnu so psami rovnakeho pohlavia..

Čo sa tyka toho rozhodnutia o nakryti....neni uzatvorene.Ešte uvidim čo bude.Lebo každy tvrdi niečo ine, je lepšie to...tamto... :?
Obrázok užívateľa
Mary

Predchádzajúci

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 80 hostia