od MartinASP » 24. Apr 2011, 19:37
osobne ani ja psov velmi nemusim, ale musim komentovat tvoj prispevok
-ci pes brecha je od vychovy a od toho ako je onho starane. da sa to prirovnat placu cloveka alebo nadavaniu.
taktiez poznam plno psickarov ktory su v pohode, byvaju v mojom panelaku a su ticho ani ich nepocut (nastastie?!?), ale zasa ludia ktory uviazu psa pri obchode tak to je rusive to ano, a to by sa ani robit nemalo.
-pokial viem tak psickar by mal chodit s vreckom kde bude davat psie exkrementy
-a ked pes steka neustale ako vravis, skus sa porozpravat s majitelom, a ak mas podozrenie na tyranie kontaktuj slobodu zvierat. a ak je majitel neoblomny, a pes steka pocas nocneho kludu, volaj policiu, co ti mam nato povedat...
-a v akej dobe zijeme? v takej ze sused mi zastrelil macku co bola v mojej zahrade, a hrozi mu len blokova pokuta.. za smrt. takychto ludi by som mlatil palicou do bezvedomia ktory si nevazia zivot zvierat, clovek je podradeny na tejto planete, zijeme tu najmenej a spravili sme najviac skody, nielen prenas ale pre vsetko zive. a nehovoriac otom ze clovek je jediny zvamy tvor ktory je sebadestruktivny a dokaze spachat samovrazdu, zamysli sa nad tym a zistis aj ty ze zvierata su omnoho mudrejsie a vpredu ako ludia.
Ryby a mačky. Byť volný ako vták. Viac ani nepotrebujem.