Problem s yorkšírom

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Problem s yorkšírom

Poslaťod LLilly1 » 16. Aug 2007, 23:21

Ahoj mam malú york má 8 mesiacov a môj prvý problém je v tom že si zje svoje výkali, zo začiatku len svoje ale časom aj iných psov. Jedlo dostava 3 krat denne pravidelne. Neviem či jej chýbajú vitamíni alebo čo. Dalej je velmi az moc pazrava, proste vsetko zje co sa jej zmesti do ust.
A druhy problem je ze jej nevypadali mliecne zuby a uz je nad tymi vyrastli nove tak teraz ma 2x zuby. Vyzera ako mala chutná príšerka :lol: zatial jej to nevadia len mam obavy. Čitala som tu na forume ze jej to vypadne do 1,5 roka ale sa o nu bojím.

Dakujem vopred za vaše rady 8)
LLilly1

Poslaťod oreganka » 17. Aug 2007, 9:37

LLilly1, pozieranie vykalov je u psov pomerne bezny jav, urcite to nerobi preto, ze by jej chybali vitaminy :lol: ..casom s tym prestane. Ked ju nacapes, nehulakaj, lebo to vyhodnoti tak, ze nasla volaco cenne a zhltne to ako malinu :P , mozno ti bude smrdiet, ak ju bozkas :D a bude mat zazivacie tazkosti, ale to nic - tak sama pride na to, ze je to humus.
K pazravosti: 3x denne miska (u steniat je dolezita pravidelnost, pises, ze to robis a okay, co jej davas, granule ?), ale ziadne ´chutovky´ medzitym, hlavne ked ti zobre pri tanieri :P - musis ju vychovavat lily, lebo ti z nej vyrastie tlsta matrona a podlomis jej tak zdravie. TY si ta, ktora rozhoduje co a kedy bude slecna jest, tak mysli :wink:
Co vravi doky na tie zuby ?
oreganka

Poslaťod LLilly1 » 17. Aug 2007, 20:33

no tak ja jej davam pravidelne, a vzdy skusam aj pravidelnu hodinu dat davam jej granule friskis junior, ale jej by bolo fakt jedno vsetko zje :lol:
no a doktor na zuby nepovedal nič ze to neni tak hrozne zatial, ale aj tak uz by jej mali vypadat mliecne, hlavne ked nad nymi vyrastli druhe potom ich bude mat krive alebo to sa napravý?
LLilly1

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 65 hostia