S nasim psikom mame tiez problem, ale taky, ze sa nam v aute vzdy pozvracia. Je to dvojmesacne stena, cestu autom velmi nemusi, ale zrejme kvoli tomu dvihaniu zaludka. Prva cesta bola od chovatelky, trvala asi 2 hodiny a pocas toho sa nam dvakrat pogrckal, kedze nic nepapal, iba tekutinu. Druhykrat, ked sme sli v aute, sa to zopakovalo, tretikrat si nevedel najst miesto, vrtel sa, knucal, ked sa opat pozvracal, uz si lahol, ale dobre mu asi nebolo. Problem je v tom, ze uz o dva tyzdne odchadzame na dlhsiu cestu, t.j. cca 5 hodin a chcela by som mu to nejako ulahcit. Papat nedostane, to je samozrejme, ale nedat mi pit v tychto dnoch, to by nebolo dobre riesenie, aj ked chceme ist vecer/cez noc, ked nebude teplo. Nas predchadzajuci psik cestu autom zbotnoval a zle mu nikdy nebolo, takze je to moja prva skusenost tohoto druhu. Je mozne, ze ho to casom alebo vekom prejde? Je vhodne aj v takomto pripade s nim chodit castejsie autom na kratke trasy, aby si zvykol, alebo nejde o zvyknutie si a bolo by lepsie mu podat nejaky liek (ako u ludi kinedril)? Vdaka za rady
je mi smutno, ked vidim, ako drobec pri ceste trpi a my sme svorka, ktora cestuje pomerne casto