cena SBT na SLOVENSKU

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

jana

Poslaťod jana belopotocká » 17. Feb 2007, 14:33

DEXTER 13
Neviem akého máš psa, ale ja som o psovy uvažovala dosť dlho. Vybrala
som si perfektne.Vidno,že nepoznáš SBT.Tieto psy nikdy neboli studený čumák a nikdy nebudú.Toto plemeno miluje ludí či už majitela alebo neznámeho.
Tu nejde o to či sa mi oplatí chov,alebo nie.Nikto sa tu nestažuje, napísala som aké mám skúsnosti a čo na to druhý chovatelia.
Moje SBT nemusia vynášat korunky,chovám ich preto aké sú a svojím správaním len potvrdzujú ,že sú to psy ,ktoré si zaslúžia to najlepšie.
Milé,malé, prítulné,hravé,teplé,až horúce a hlavne INTELIGENTNE.
Dobrý večer pozívam Vás, na stránky venované
plemenu stafordšíre bulterier na /www.feithful.com/ máme na predaj šteniatka. s pozdravom Belopotocká
jana belopotocká

Poslaťod dexter13 » 17. Feb 2007, 16:02

poznam SBT :roll: ty psi su taky akych si ich vychovas, poznam napr. super SBT mazel, hravy super hafo, a druheho agresivny, vadny a uz asi aj psychicky naruseny a to len za to, ze ma blba majitela, kt. je velky boss....

Mam /staram sa/ o NO fenu, orecha.. este nieco? :wink:

PS: aky je to pes teply az horuci :lol: ...pozor, aby ti nezhorel, pri takej teplote staci iskra :P

PS2: aj ta moja sa uz po roku a pol zacina oteplovat, neska sa aj dokonca tesila :lol:
Obrázok užívateľa
dexter13

Poslaťod offca » 6. Máj 2007, 22:26

Dexter, som presvedčená o tom, že SBT ... síce z neho určite možno vytlcť nejaké psychické narušenie, ak je starostlivosť zanedbaná, aj agresivitu, ... no aby bolo jasno, NIKDY NIE agresivitu voči človeku!

..toť môj dodatok, ako majitelky jednoho malého Čerta. :wink:[/b]
"Ak sa k Vám vkradne zlodej, spoznáte to podľa štekotu psa. Ale ak máte doma argentínsku dogu, spoznáte to podľa kriku zlodeja"
Obrázok užívateľa
offca

Poslaťod dexter13 » 7. Máj 2007, 12:04

nie som isty, henten je asi vynimkou
Obrázok užívateľa
dexter13

Predchádzajúci

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 27 hostia