Absorbčné plienky - PLENKALL

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Absorbčné plienky - PLENKALL

Poslaťod marcellik » 31. Mar 2007, 14:48

Skúšal niekto absorbčné plienky ??? Chcela by som ich kúpiť, ale najprv by ma zaujimálo ako to bude môj havino znášať, či nebude z toho napr. nervózny a pod..... Preto ak máte skúsenosti napíšte ich prosím... info o týchto plienkach na linke http://www.vetnet.sk/tdetail.php?tvid=179
marcellik

Poslaťod dexter13 » 31. Mar 2007, 17:50

No podla mna je to krawina jak mraky, este by som bral zo zdravotnych dovodov, po oper., pripadne pri harani na prechadzkach, ale inac je to krawina a na psovi to vyzera neuveritelne esteticky /ironicky myslene.../
Obrázok užívateľa
dexter13

Poslaťod ivana1 » 1. Apr 2007, 17:42

My mame tieto: http://www.tommi-tommi.cz/cs/psi/co-jes ... rebuje.php , ked sme psicu doniesli, mala to v predsieni. Ale ona bola cistotna, nebol s nou problem. Dva tyzdne som s nou bola vtedy doma, potom uz vydrzala. Tak ich teraz miname na cesty - do tasky.
Obrázok užívateľa
ivana1

Poslaťod Nikka » 2. Apr 2007, 10:20

Myslim si, ze ked si niekto kupi pesa, tak s tymi mlackami a kopkami, co po nom ostavaju musi ratat. Ak nie, tak nech si zaobstara radsej plysoveho.
Vsak to je len steniatko, co dlho nevydrzi. Ved nikto nechce od maleho kojenca, aby vydrzal 6 hodin alebo sa pytal na WC.
A myslim si, ze je lepsie s pesom behat kazdu hodku von na vecko a naucit ho vencit sa raz dva /ale tu treba mat na pamati, ze sice sa nauci pes pytat von, ale stale nevydrzi dlho-tak ho treba brat casto cikat/, ako ked sa to zanedba.
Naposledy upravil Nikka dňa 2. Apr 2007, 13:24, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Nikka

Poslaťod evulkak » 2. Apr 2007, 11:16

Suhlasim s Nikkou.
Moj nazor je ze ak psa naucite na plienku mozete zabudnut ze sa vam po vysadeni plienok v byte nepocura.
Ak plienku tak len ked fena hara a aj to len v byte.
Obrázok užívateľa
evulkak

Poslaťod Nikka » 2. Apr 2007, 13:28

Dakujem Evulkak :D
Obrázok užívateľa
Nikka

Poslaťod Ivka » 2. Apr 2007, 13:29

tiez suhlasim s nikou a evulkou. a ako povedal dexter bude vyzerat mimoriadne vkusne :twisted:
my sme malemu dali na dlazku savu podlozku, ked nahodou doma nevydrzi. akonahle dovrsti stvrty mesiac planujeme mu to zrusit.
Ivka

Poslaťod marcellik » 6. Máj 2007, 13:03

Kto nemá starosti so psíkom - seniorom, ťažko posúdi na čo sú dobré plienky. Ak sa začne psík pomočovať, tak sú iba dve riešenia. Jedným je eutanázia, som v zásade proti, a druhým sú plienky. Nejde o to či je psík vychovaný, alebo neporiadny, jednoducho on o tom nevie, že mu uniká moč a občas aj dajaký ten exkrement. A kvôli tomuto hendikepu ho nechať zavretého kdesi, alebo utratiť, to je ne fér, keď nám bol dlhé roky priateľom. Ja som za to, aby mal každý možnosť dožiť starobu aj s problémom v pôvodnom prostredí aj keď s plienkami. :cry: :cry: :cry:
marcellik

Poslaťod dexter13 » 6. Máj 2007, 14:04

Marcelik, tak naco sa pytas, robis tu len reklamu na vetnet a plienky o kt. Vies dost
Obrázok užívateľa
dexter13

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 36 hostia