Ahojte, citam to tu a suhlasim so vsetkym, co tu bolo napisane, pamatam si na nasho bigla. Pelech mal na chodbe, akonahle sa zhaslo a povedalo dobru noc, tak si vliezol do pelechu a spal. V noci ani neotravoval, ja som len mala tak slaby spanok a mala nastrazene usi, ze som pocula ako sa vzdy zobudil a napil sa, v tom momente sme isli von, vycural sa a hajdy nas5 do pelechu. Od malicka to nebol problem v noci. treba ho naucit na povel ticho, dobru noc, alebo cokolvek, kedy pochopi, ze sa ide spat. Ak zacne knucat, ist s nim von, dat ho vycurat, on sa prejde a zase zaspi...u nas to pomahalo. Na kazdeho psika plati nieco ine.
Evulkak, a neporadila by si mi, co by stacilo dat do dveri, ked si priveziem domov 8kg stena?
lebo prve noci chcem spat s nou v jej pelisku, aby vedela, ze tam ma svoje miesto na spanie, bude tam mat handru od svojej matky a mna-v kuchyni, ale ked sa odstahujem z kuchyne, nechcem zatvarat od obyvacky, aby som ju pripadne pocula...ale nechcem, aby mi do obyvacky chodila v noci. Alebo nemam spat s nou vobec, ani na zaciatku, nez sa aklimatizuje? Toto neviem
Zaujíma ma uplne všetko o psoch. Mam 2 milacikov, krizenku husky a vlkodavku. Zboznujem ich