Prosím poraďte

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Prosím poraďte

Poslaťod evulkak » 16. Apr 2007, 11:08

všimla som, že si asi dva dni po sebe sa mi krpec nejako často oblizuje na brušku a zadných labkách. Sem tam sa tak z ničoho nič strhne smerom k zadku trochu sa tam akoby oblíže ale oblíže si nohu a potom si sadne a zase si líže brucho. Nenapadá vás čo by to mohlo byť? Alebo to nieje nič a ja si už predstavujem kadečo. Mopžno si len nevie zvyknúť že už nemá "kožuch", v piatok sme ho dali ostrihať.

Vo štvrtok sme mu v stolici našli kus skla..taky maly ako trošku väčšia špendlíková hlavička. Zistili sme to len preto lebo pri vykonavani potreby saskučal a utiekol z miesta. Odvtedy ho sledujeme no doteraz sme nebadali nič zvláštne. Hravý je, jedlo mu chutí, aj von sa pýta... Akurát nás trápi to olizovanie.

Dik za názory

P.S. Ešte ma napadlo. Meníme stravu. Začala som miešať krmivá.. či mu to nemôže spôsobovať to nové kŕmenie. Momentálne kŕmim RC a prechádzam na First Mate.
Obrázok užívateľa
evulkak

Poslaťod Jana K » 16. Apr 2007, 11:29

AHoj Evulka, aj mne sa pes strhaval smerom k zadku, ale u nas sme zistili problemy s analnymi vackami..v tvojom pripade je podla mna dost pravdepodobne /aj podla jeho "utekajucej reakcie"/,ze ho ten kusok sklad poskriabal prave pri zadocku a to miesto zostalo nadalej citlive..
Obrázok užívateľa
Jana K

Poslaťod evulkak » 16. Apr 2007, 11:33

Dnes idem k veterinarovi na ockovanie tak sa rovno asi tam aj popytam ci ich nieco nenapada. Je fakt ze hafo mava aj plyny a potom este aj stale poziera travu. Aj preto som sa rozhodla zmenit krmivo. Tie smrady sa nedaju vydrzat :lol:
Obrázok užívateľa
evulkak

Poslaťod Jana K » 16. Apr 2007, 11:52

aj to ma napadlo, my sme tiez mali plyny, ale zmenou krmiva sa to vyriesilo..najlepsie fakt bude, ked sa opytas veterinara, kedze je v hre aj to spapane sklo...mne moji zatial vzdy vsetko pomohli vyriesit, tak snad aj tebe...drzim palce tebe i krpcovi.. :) daj vediet, ako ste dopadli..
Obrázok užívateľa
Jana K

Poslaťod evulkak » 16. Apr 2007, 22:20

tak pani doktorka mi ho pozrela..nic sme nezistili. Vyzera v poriadku akurat ma zapalene oko. To vysvetluje preco si ho vcera stale skriabal. aj som mu ho pozerala ale vcera som tam este nic nevidela. dnes ked som prisla z prace ho mal uplne zahnisane. takze kvapkame. :cry:
Obrázok užívateľa
evulkak

Poslaťod Jana K » 16. Apr 2007, 22:28

no na to, co hrozilo popri tom zjedenom skle je to dost dobre, nie? :P tesim sa s vami..
Obrázok užívateľa
Jana K

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 45 hostia