elektrická vyhrievacia podložka

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

elektrická vyhrievacia podložka

Poslaťod vercitka » 23. Mar 2007, 20:39

Poradí mi niekto? Chcem si kúpiť pre šteniatka vyhrievaciu elektrickú podložku, ale nemám na nikoho kontakt. Ak niekto vie, kde by sa dala kúpiť moc by mi pomohol.
vercitka

Poslaťod jessica » 24. Mar 2007, 15:38

Ahoj. Na bazos.sk som videla predavat tieto podlozky v sekcii chovatelske potreby, ta podlozka je tam aj vyfotena. Dufam, ze som ti aspon trocha pomohla.
jessica

Poslaťod sylva » 26. Mar 2007, 7:26

Ja som mala kontakt na českého výrobcu, ktorý vyrába výhrevné podožky špeciálne určené pre zvieratá. Podložky boli pevné, plastové. Ale niekde som zapatrošila adresu toho webu. Ešte to niekde pozriem. Dá sa ale kľudne použiť výhrevná podložka, ktorú bežne dostaneš v lekárni a zdravotníckych potrebách. Je výber, rôzne rozmery.
sylva

Poslaťod korra » 27. Mar 2007, 9:13

www.mopstenuto.szm.sk (pod mopsami je to tusim vyobrazene)

stymi podlozkami by som asi bola obozretna, zevraj mozu sposobit aj popalenie steniatka...
Obrázok užívateľa
korra

Poslaťod sylva » 27. Mar 2007, 10:26

:lol: A bez podložky sa môžu podchladiť :wink: Tá teplota sa mi nezdala taká, že by mohla popáliť. Ja som ju mala pod textilnou podložkou na minimum a bolo to tak akurát.
sylva

Poslaťod korra » 28. Mar 2007, 8:32

no to podchladenie zalezi od toho, kde mas steniatka (byt, buda vonku) a co maju pod sebou a ci su pri mame a mozno aj ich pocet. Skor si myslim, ze ta podlozka je mozno nevyhnutna, resp. napomocna v menej beznych pripadoch....
Obrázok užívateľa
korra

Poslaťod sylva » 28. Mar 2007, 8:55

My sme boli celkom bežný prípad, štence pri suke vo vykurovanej miestnosti. Podložka možno nebola nevyhnutná, ale zišla sa. Prvý mesiac som ju používala takmer nepretržite.
sylva

Poslaťod ankous » 11. Apr 2007, 21:18

Podlozky sa pouzivaju nielen pre vyhriatie miesta aby stenatam nebola zima. Pouzivaju sa aj pre likvidaciu urcitych bakterii a virusov. Napriklad len taky Herpes virus pod 38stupnov sa veselo rozmnozuje a potom sa chovatelia cuduju ,ze stenata zomieraju a Herpes virus sa tazko diagnostikuje.
Je vseobecne zname , ze teplo prudi od podlahy hore, takze stacia podlozky nastavene na spravnu teplotu a teplo svojej mamy......a vuala mame stastne a zdrave steniatka.
Najlepsie su podlozky urcene pre zvierata. V Michalovciach je jedna firma co sa tym zaobera , myslim ze sa vola Pre psa. Stranku nemaju , ale niekde by som mala mat mail. O chvilu ho napisem.....................
A N K O U S
www.anniegarden.sk
Obrázok užívateľa
ankous

Poslaťod ankous » 11. Apr 2007, 21:21

A N K O U S
www.anniegarden.sk
Obrázok užívateľa
ankous

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 44 hostia