cikanie

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

cikanie

Poslaťod pagastanka » 29. Mar 2007, 13:44

Caute.
Mam 11m. psa yorkshira a zacal mi robit to, ze ked odidem prec, tak sa vycika.
Ked bol maly, tak jasne, ze s tym mal problem, ale naucal sa a bolo to ok, ale taraz (neviem ci sa dostal do nejakej puberty) zacal zas, ale mam pocit, ze je to iba natruc, ked ho necham doma. Lebo staci, ked odiem na hodinku (s tym, ze pred ocňdchodom s nim idem von) a pridem a mam nacikane :(
Neviem ci ho to casom prejde alebo ako na to.
Keby som ho pri tom pristihla, tak dostane bitku, ale ked som doma, tak je vsetko ok.
Viete mi niekto poradit?
Diky :D
pagastanka

Poslaťod beba333 » 29. Mar 2007, 16:54

Odpoved neviem ale na tvojom mieste by som si kupila alebo pozicala nejaku knihu,mozno tam by si nasla odpoved.Teraz ma napadlo,niekde som citala,ze ked odites na kratsi cas mozes zapnut radio,mozno to momoze.Tak isto som pocula ze si tym psikovia znackuju teritorium.
Drzim ti palce,ze sa to nejako vyriesi.
Napis ako to dopadlo. :D
beba333

Poslaťod ivana1 » 1. Apr 2007, 17:33

My mame teraz zase iny problem - sucina necika. Teda - cika, ale raz za 24 hodin :!: :cry: Ma nasadene antibiotika, ultrazvuk mechura je v poriadku, ladvinove testy z krvicky tiez, ma zvyseny pocet b.krviniek. Co by som ja dala za to, keby sa mi vycikala normalne! Ma takmer 10 mesiacov, aby bolo jasne, ze nie je stara. A to som nechcela psa, aby mi neocuraval kazdy strom. S touto mam problem, aby sa vycikala. Nikdy sa nevycikala hned, ale po dlhsom chodeni. Teraz to vsak prehana, sme s nou cele hodiny vonku, ona sa hra, nahana lopticku, cucha,... ale necika :cry:
Obrázok užívateľa
ivana1

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 43 hostia