Prosim POMOZTE!!!!!!!!!!! SURNE

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Prosim POMOZTE!!!!!!!!!!! SURNE

Poslaťod harissonka » 9. Jan 2007, 0:11

Prosim psickari POMOZTE MI. Stratila sa fenka seltie v Bratislave.
Typycka [mala kolia] ZLATA seltia s bielym limcom a bielimi labkami. Ma aj bielu lisinku na hlave az po celo. A malicku jazvicku na nose. Na usiach ma nalepene zuvacky. POCUVA NA MENO ELY!!!!!!!!!!!!!! Ma len sedem mesiacov. Bohuzial jej nedali obojok. V lavej slabine ma tetovacie cislo 206.Zmizlo mi kusok mojho srdiecka, preto nalezcovi ponukam ODMENU. RYCHLO, PROSIM.VOLAJTE 0903 701 978
Poslite to co najviac psickarom z BA. Stratila sa v Prievoze. Je vsak dobry bezec moze byt hocikde.
a este raz prosim POMOZTE MI JU NAJST.
Dufam, ze psickari drzime spolu a pomozete mi ju najst.
harisson@slovanet.sk
[mailom mozem zaslat foto]
harissonka

Poslaťod harissonka » 9. Jan 2007, 10:02

Boze ludkovia tomu neuverite. ZAZRAKY SA DEJU.
Prave o pol druhej t.j. teraz o poldruhej rano mi volali, ze Eliska sa VRATILA !!!!!!!!!!!!!!!!!! Trvalo jej to sice par dlhych hodin, ale cestu nasla. Samozrejme ze u nich rovnako ako u nas nikto nespal a nasa mila Eliska zastala pred branou rodinneho domu kde byva a zastekala. Nely (druhy psik) ju pocula a to uz bolo potom len radosti. V zivote by ma nenapadlo, ani asi nikdy nepochopim ako sa to male, mlade 7 mesacne stvorenie po nahanacke s cudzim psom cele vystrasene dokazalo dostat tam kam teraz patri " kde je jej domov". Mne uz v hlave bezali tie najhrozivejsie pribehy jej konca. Tula sa v zime, dazdi, nevie kde je a nevie kam ma ist .... A ona nasla v sebe a v svojom malom srdiecku tolko odvahy a rozumu, ze nasla svoju rodinku. Asi jej anjelicek sedel na pleci :] inak neviem.
MAjte sa krasne a moc dakujem, ze ste mi POMOHLI. Mozno to ju priviedlo domov :] Este raz dakujem, ste kamarati.
PS>
Ako nas priatel sa uz narodi, jeho oci su este zalepene a on uz v nas veri, dokonca este pred narodenim je nam uplne odovzdany.
Pes ma jediny ciel VENOVAT SVOJE SRDCE.
Ktokolvek si moze mysliet, ze si nikto, TVOJ PES VIE ZE SI STREDOBODOM VESMIRU.
JE TVOJ PRIATEL, TVOJ PARTNER, OBRANCA, TVOJ PES. TY SI JEHO ZIVOT, JEHO LASKA, JEHO VODCA. BUDE TVOJ VERNE A UPRIMNE AZ DO POSLEDNEHO DYCHU. DLHUJES MU BYT HODNY TOHTO ZBOZNOVANIA.
DAKUJEME.
harissonka

Poslaťod Jana K » 16. Jan 2007, 19:33

Fakt šťastie, gratulujem a teším sa s Vami! musí to byť šialený strach, keď sa niečo také stane, ale nastane to u vás malo dobrý koniec...veľa štastia..
Obrázok užívateľa
Jana K

Poslaťod beira » 16. Jan 2007, 20:51

Aj ja sa pripajam... a hlavne nech sa uz nestrati... :wink:
Obrázok užívateľa
beira

Poslaťod michelle » 24. Feb 2007, 17:15

podobne, a pripáíjam ešte, že nabudúce si dávaj na ňu pozor ;):)
Obrázok užívateľa
michelle

Poslaťod wafla » 3. Mar 2007, 15:01

uhm
Naposledy upravil wafla dňa 12. Máj 2007, 19:18, celkovo upravené 1
wafla

Poslaťod Sasenula » 3. Mar 2007, 15:05

Som rada ze sa vratila a davaj si pozor muselo to byt hrozne ked sa stratila.
Obrázok užívateľa
Sasenula

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 29 hostia