...repr^zent píše:Ale v noci, v noci je mesto nase!
No problemo.
svata pravda najlepsie sa venci v noci, nikde nikoho, ziadne ustrachane panicky s vrestajucimi yorkami Aj ked je mozne sa im moze nepacit to, ze mam vacsinou psiska na volno.
...repr^zent píše:Ale v noci, v noci je mesto nase!
No problemo.
...repr^zent píše:Noo, cez den treba davat bacha na mestskych policajtov aj na inych psov, ale vacsinu z okolia uz pozname.
Ale v noci, v noci je mesto nase!
No problemo.
ak to nie je tajomstvo, v ktorej casti BA si bol? Niekde je to zufalejsie, inde menej.Zolo píše:Včera som bol zhodou okolností v BA a keď som videl to množstvo "venčiacich" sa psov, pochopil som pocity ľudí, ktorí psov zrovna nemusia... Musí to byť pre nich frustrujúce a začínam chápať pocity ich zúrivých výbuchov. Bola to sila aj pre mňa, majiteľa psa...
tak tuto teoriu poznam, v praxi sa mi to bohuzial nie celkom dari...najma ak ten druhy pes citi podporu svojho panicka vo svojim konani, kedze ten nic v lepsom pripade nerobi a v horsom som za zlu ja a moj pes...Kaca píše:psa za seba a druheho odohnat, zastrasit, eventualne zozrat
o to sa snazim, len ako uz niekde pisal Zolo tusim...ak nejdeme do lesa a chceme len kratke vencenie niekde v parku, je to dost maly priestor na to, aby si sa vyhol uplne problemom, najma ak ty aj predvidas, psa si zavolas, pripnes, pripadne odchadzas a doruti sa k tebe ten druhy pes, vela nenarobis...a majitel psa sa tvari, ved je vsetko ok, ved ho vidi, nevadi ze 20metrov od neho a najma vela majitelov konfliktnych psov si to neuvedomuje, maju pocit, ze to vzdy druhy pes je na vide alebo dokonca, ze to je uplne v pohode. Tu mozes predvidat kolko chces, velmi si nevyberies. Ja sa snazim chodit za mesto, kedykolvek sa len da, no neda sa vzdy.emor píše:ale Van .. mat oci na stopkach a zavcasu predvidat mozne problemy je podla mna najlepsim riesenim. zatial sa mi nestal problem ktory popisujes a dopadol by zle. nadruhej strane poznam typy co maju taketo problemy pomaly denno-denne. takze nieco na tom bude.
emor píše:kup si atrapu pistole 9mm s poplasnym nabojom. ked stretnes toho pana . tak na neho zavolaj nech si odvedie psa. ked nie . vytiahni pistol a ukaz muju. preventivne vystrel do luftu a potom nou namier na psa. ked toto nezaucinkuje tak potom sa zober a utekaj kade lahsie. ale ja by som to takto zrealizoval. uvidis reakciu toho majitela.
potom mu este pripomen ze ci pozna pravny system SR. a kludne mu oznam ze budes od neho sudne ziadat nahradu skody sposobenu ohrozenim tvojho chraneneho zaujmu.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 24 hostia