No priznám sa čim viac sa zaoberám / teoreticky / danou témou, tým je to čím ďalej zmetenejšie. Aj na iných fórach je toho viac len mi to pripadá tak že logicky 1. Sú takí čo obhajujú nejakú konkrétnu značku ... sú jej dílermi a objentivita je v čudu.
2 . Potom je kategória ľudí že len rýpu a nepomôžu a s princípu aj keď im niekto predloží hocijaké vecné dôkazy---tak budú mať stále niečo proti.
Toto fórum sa mi vcelku pozdáva lebo tu do seba neskáčete ...a snažíte sa aj napísať niečo tým čo možno nemajú také skúesnosti ako Vy.
A k tomu kŕmeniu v podstate dostáva Varené dobroty cestovinu, ryžu, s Varenými vnúronosťami zo zajačieho, kuracieho, bravčového mäsa ale príprava trvá nejaký čas niečo to stojí. Navyše nemám vterinárne labolatótium aby som vedel presne odhadnúť čoho koľko a tak a nakoľko v týchto čarovných granulkách je to už premerané .../ môžem to mu veriť a nemusím / chcel by som docieliť to aby sučke nič nechýbalo a nezanedbal som niečo v raste kĺby a tak.....
Stanovil som si však aj hranicu / do 2000 Sk za krmivo / nakoľko nie som Rotshild ale len bežný Slováčisko čo normálne zarába.
Váha môjho šteniatka - fenky NO sa momentálne pohybuje okolo 35 kg , nie je tučná ale mohutná a má v sebe ohormný kus energie / 10 kg bežným cvalom na jedno sústo je nič a pod.
Práve keďže je takto mohutná nechcel by som niečo pokašľať a kvôli kl´bom je "dopriať granule " Viem aj to že každý pes má inú chuť preto som sa spoliehal napr. na tých čo majú takpovediac praktické skúsenosti s konkrétnymi krmivami vo veľkom .. chovná stanica , a pod.
ešte raz dík vopred za pomoc...
Myslel som si