Linda

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Linda

Poslaťod Anka7 » 15. Mar 2007, 11:39

Linduška hľadá nový domov

http://www.psiadusa.szm.sk/sur011.htm
Nič nie je smutnejšie, ako pohľad na strateného alebo vyhodeného psa uprostred ulice.
www.psiadusa.sk
Anka7

Poslaťod evulkak » 15. Mar 2007, 14:03

Dufam ze Linduska najde svoj novy domov. Drzim jej palce.
Obrázok užívateľa
evulkak

Poslaťod Jana K » 15. Mar 2007, 15:43

no, tak toto sa neda zvladnut bez slz...modlim sa, aby sa nasiel niekto, kto si ju zoberie a bude ju milovat nadovsetko..uz si dost vytrpela..drz sa Linduska..
Obrázok užívateľa
Jana K

Poslaťod Michaela » 15. Mar 2007, 19:58

TO JE NEHORAZNE CO UROBIL TEN BLBY MAJITEL CHUDA LINUSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x NACO SI JU BRAL KED POTOM OCHORELA - PRAVDAZE TA CHOROBA NEBOLA PLANOVANA, NACO SI JU BRAL-KED SI MAJITEL BERE PSA TAK ZA NEHO MA BYT OCHOTNY POLOZIT AJ ZIVOT!!!!!!!!!!!! TEN PES UZ SA POMALY UDOMACNUJE A PRE CHOROBU JU NECHA TAK!!!!!!!! NACO SI JU BRAL KED NENI OCHOTNI SA O NU POSTARAT V NUDZI!!!!!!! TO JE AKOBY VLASTNE DIETA ODLOZIL NIEKDE V NOMOCNICI LEN PRETO LEBO MALO NEHODU A BY BOLO TO DIETA ZJAZVENE....... A MOJA SIRKA ZIJE U MNA NAPRIEK JEJ NOHE - CO MALA ZLOMENU A ZLE SA JEJ VZRASTLA A JA SOM JU TAKU UZ DOSTALA - VIAC SI MOZETE POZRIET AJ TU V PRIBEHOCH. SOM TAKA NASTVATA ZE NEVIEM CO MAM ESTE NAPISAT. JE TO STRASNE!!!!!! RIADI SA HESLOM - PROBLEM NETREBA ODSTRANOVAT TREBA SA HO ZBAVIT :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Michaela

Poslaťod Anka7 » 16. Mar 2007, 15:29

S tým majiteľom to bolo tak, teda ak som to dobre pochopila.
Lindu si kúpil syn, ale odišiel do zahraničia, asi neskoro prišiel na to, že psíkovi je potrebné vybaviť pas a podobne. To už neviem.
Tak ho dal svojim rodičom. Bohužiaľ 60-ročnému pánovi sa nehodí šteniatko a už vôbec nie šarpeja. Myslím si, že aj preto to dopadlo tak, ako to dopadlo...
No nič, už škoda polemizovať nad tým, to už nevyriešime...

Teraz potrebuje nový domov.
Prezradím Vám - vyzerá to sľubne - ozvala sa jedna pani z ČR.
Tak jej všetci držte palce a myslite na ňu.
:wink:
Nič nie je smutnejšie, ako pohľad na strateného alebo vyhodeného psa uprostred ulice.
www.psiadusa.sk
Anka7

Poslaťod Jana K » 17. Mar 2007, 15:59

Super Ani,

myslim na nu, tak prosim daj vediet, ako to dopadlo...dufam, ze je to konecne ta prava osoba pre Lindusku...
Obrázok užívateľa
Jana K

Poslaťod Anka7 » 18. Mar 2007, 0:17

Vyzerá to tak, že Linduška bude mať nový domov v ČR už budúci týždeň :)
držte palce
www.psiadusa.sk
Anka7

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 16 hostia