Psík na smetisku pri Nitre, pomôžte pls!

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Psík na smetisku pri Nitre, pomôžte pls!

Poslaťod Saskia » 9. Mar 2007, 11:20

Tento príspevok som okopírovala z dog forum, kedze je momentalne viac nefunkcne ako funkcne to forum, na tejto stranke si tento prispevok precita viac ludi!
Prosim ak ste z okolia Nitry, pomôžte ak viete...ten psík je údajne ešte stále tam:

Pred Nitrou na výpadovku v uplne bezludnej zone je nepovolena skladka.(za krematoriom a betonarkou-hned za plotom) Uz vcera som si tam vsimla postavat mensieho velmi sympatickeho svetlo bezoveho psika.
Dnes znova.
Kedze chodim autobusom do prace a späť okolo tak som ho tam videla. Dnes tam postaval stiahnuty znova. Myslela som ze psik je tam priviazany o strom. Poziadala som rano zamestnavatela aby ma tam vzal- ze ho aspon odviazem.. kupila velku konzervu, vzala misky, cistu vodu a podtho za nim. Bol tam schuleny hned pri ceste za malym kopcekom zo zeminy a smetia. Ked ma zbadal strasne sa cely triasol. Prihovarala som sa mu kludnym hlasom a hned naservirovala konzervu... podala a opodial cakala na reakciu- psik bol vyhladnuty hned sa do tohop pustil. Ked som mu sla dolozit uz vrtel chvostikom a olizoval mi ruku- ktorou som mu doplnala jedlo. Nechal sa uz aj poskrabkat po nose a velmi sa tesil (podla kyvajuceho sa chvosta) so strachom v ockach.
Nemohla som ho vziat, urobila som pren maximum. Je vychudnuty kost a koza, velmi mileho nizsieho vzrastu (do 30cm v kohutiku). Svetlo-smotanova farba srsti, polodlha, priliehava srst- naozaj velmi pôsobil milo a po prekonani prveho strachu i priatelsky. Viem ze treba konat: volala som na vsetky zverejnene tel. cisla do utulku v Nitre co som nasla a nic!! Ani jeden nikto nedviha. Je mi psika strasne luto, myslim ze by bol skvely a velmi vdacny i k detom... vyzera to tak: ze ma priatelsku a milu povahu. Prosim ked viete o niekom ze by prijal psika... dajte mu hned vediet- prosim rozposlite toto dalej- treba konat.. . Dakujem vsetkym. Pokial by niekto úpotreboval blizsie info moje tel. cislo 0918 656 093

Pokial si ho nemozete zobrat domov a ste z okolia Nitry, prosim aspon psika nakrmte a dajte mu vodicku.
Alebo aspon rozposlite tento mail niekomu kto by ho v Nitre vedel ist aspon nakrmit alebo ho odtial zobrat!
Dakujem.
Obrázok užívateľa
Saskia

Poslaťod noki » 9. Mar 2007, 11:53

vcera tam na dog.sk písala eur, ze ho zobrali do útulku!!
noki

Poslaťod Saskia » 9. Mar 2007, 12:17

Ano, som rada ze uz bolo postarane o toho psika!Neda sa mi otvorit dog forum tak som si to tam nemohla precitat...
Obrázok užívateľa
Saskia

Poslaťod korra » 9. Mar 2007, 12:22

ano, konecne ma docasne ta bambulka strechu nad hlavou, ale bude potrebovat panicka alebo panicku na stalo (po karantene), ked zvazujete psika, alebo vasi znamy, doporucte ju pls, na tom smetisku si musela vytrpet svoje :cry:
Obrázok užívateľa
korra

psik

Poslaťod fosilia » 9. Mar 2007, 12:26

Je dobre ze medzi nami su aj takyto ludia. :wink:
Obrázok užívateľa
fosilia

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 17 hostia