fraga...modelovy priklad...ides po ulici a niekto venci PSA (canis lupus familiaris) je pekne pocasie a pes ta zbada a s radostou pribehne onucha ta popripade trosku poskace(rozumej ze sa odlepi od zeme nie ze ta napadne) pobehuje kolo teba...potom pribehne majitel a bud si ho odvola alebo pritiahne rucne(stale nedoslo k ziadnemu utoku okrem vrtenia chvosta)
co spravis?pes je bez nahubku a dajme tomu ze ma 10metrocu stopovacku(ci ako sa to spravne vola) ktora nie je nikym drzana...
odpoved:
pokial to bude kazde jedno plemeno az na pita tak nic kedze si aj ty psickar...usmejes sa a popripade ze mas aj ty psov so sebou tak ich nechas sa vybehat pohrat atd...
ked to bude pit tak hned sa budes tvarit moralne lebo podla vyhlasky ma mat toto ma byt taky blablabla a mohol ta napadnut lebo rez ta uz neaky utyrany pit napadol...a nedajboze budes mat psov tak vyskocis z koze a budes cakat kedy ten mily hravy pit dajme tomu este stena(do troch rokov) ta roztrha spolu s tvojimi bezproblemovymi psami...
nebodaj sa mylim?nechala by si sa pohrat s velkym krvilacnym ciernym baskervilskym pitom ktory by zrazu k tebe pribehol?pochybujem...