Jaro, ako ktorí ľudia o tom nemajú páru, čo znamená mať doma duriča. Ja než som kúpila bígla, preštudovala som si veľa kníh a prešla na internete veľa chovateľských staníc, kde som sa pýtala na problematiku. Vedela som, čo to znamená dať do bytu bígla. Ráno s ním chodí priatel von, lebo on má pohyblivú pracovnú dobu, takže s ním je vonku aj hodinu, kde s ním lieta, zamestná sa vonku tak, že naháňa vtáky, mačky, aj padajúce lístie, keď snežilo, tak naháňal snehové vločky, doma nábytok síce okusuje, ale to viem, že je naozaj z nudy, lebo ako sme doma, tak ho zamestnávame. A offca, keď som doma, som s ním niekedy aj 3 hodiny vonku-ver že v zime to pre mňa nebolo lahké, lebo ja som bola zmrznutá na kosť. celé tie 3 hodiny behal s labradorom a stále behal, labradorka už nemohla, už len ležala a on jej nedal pokoj. Prišli sme domov, lahol si, zaspal na 2 hodiny a po 2 hodinách mohol ísť zase von, lebo bol odpočinutý a lietal po byte. Keď ho chcem vybehať trochu aj doma, hádžem mu doma loptičku.
A veja, keď nie si doma, zabráň jej v prístupe do izby. My keď nie sme doma, pes môže byť len na chodbe a v kuchyni, čo je spojená s chodbou. Tak sa ti k nábytku v izbe nedostane. Ja mám na chodbe skrine a v kuchyni stôl, stôl okusuje, ale skriní sa ešte ani nedotkol, počítam, že to bude ďalší chod, ke´D stôl zlikviduje