x píše:hm,mám sučku aj psa a žiadny problém.Oddelení musia byť počas hárania iba tých plodných 5 dní.Sučky ku nám chodia na krytie a pes napriek tomu v byte neznačkuje.Nevidím najmenší dôvod nechovať psa aj sučku spolu,ale ak medzi dôvody zaraďuješ,že so sukou stačí vyjsť pred bránu a netreba ísť na prechádzku...A ešte druhý dôvod-že o štence nieje záujem...veď nemusí produkovať šteňatá len preto,že má párik....Je mi úplne jedno,či bude mať pisateľka pár sučiek,alebo zmiešaný pár(očividne si ju dostatočne odstrašila ),ale tvoje dramatizovanie ma fakt pobavilo.A najmä ten dramatický záver "Ale urob ako myslíš a potom si spomenieš na mňa" ,tak ten ma fakt dojal...
Zjavne máš "super" náladu,že ti ostali štence.
Náladu mám super,nakoľko šteniatka mi neostali a nie je to o tom,predať štence v 6.týždňoch.Sú kvalitné a nezaplavujú trh ako Yorky,maltézaky a pod. bez PP a viac menej hybridy.Ešte ani raz mi neostali,a vôbec čo sa ti mám spovedať.Toto fórum nie je o primitivizme.Ja som vyjadrila svoj názor a ak sa Tebe nepáči máš smolu. S pozdravom