znackovanie v byte

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

znackovanie v byte

Poslaťod Zdeno » 11. Mar 2007, 2:19

prosim pomozte mi, co mam robit. Moj pes plemena Maltezsky psik ktory ma uz 2 roky mi zacal pred mesiacom znackovat byt ked nikto nieje doma, myslel som si ze to bude tym ze s nim bol takmer dva roky niekto 24hodin denne doma ale vsetko sa zmenilo ked zacal znackovat byt pred dvomi tyzdnami aj ked JE niekto doma. Neviem si dat rady a preto Vas prosim o Vase odpovede ci uz na icq alebo sem, za rady a odporucania k vycviku vam vopred dakujem s pozdravom Zdeno.
Vzdy dakujem za radu...
Obrázok užívateľa
Zdeno

Poslaťod rybicka » 12. Mar 2007, 11:11

Ahoj Zdeno, ako casto ste s nim chodili von, ked ste boli doma? A ako dlho je teraz doma sam? Ono totiz v takychto situaciach vapadne psik rytmu, ktory ste mu kedysi urcili. Treba mu za to doma vynadat poriadne a hned ako oznackuje byt-ked je niekto doma, ist s nim von. V podstate sa vratite do cias, kedy bol steniatko, naucit ho prisposobit novemu rytmu, ze sa nevenci napr. kazde 4 hodiny, ale az 8, alebo tak. Znovu ho to ucit, ako male stena.
Zaujíma ma uplne všetko o psoch. Mam 2 milacikov, krizenku husky a vlkodavku. Zboznujem ich
Obrázok užívateľa
rybicka

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia